ВМРО обяви 4 приоритета за 4-годишния мандат на Столичния общински съвет

Карлос Контрера

Ние, общинските съветници от ВМРО – БНД, поставихме четири основни въпроса, по които за нас е важно Столична община да работи в следващите четири години. Първо, подобряване на сигурността – чрез разширяване на системата за видеонаблюдение, въвеждане на автоматизация на системите за управление на трафика и разбира се разчистване на незаконните постройки – циганските гета, които са в изобилие в някои части на столицата.

Това заяви след първата тържествена сесия на Столичния общински съвет общинският съветник от ВМРО Карлос Контрера.

Общественият транспорт е друг приоритет за ВМРО, стана ясно от думите на Карлос Контрера. Акцентът е върху наземния транспорт, а пътят е към газификация на автобусния транспорт и електрификация, защото това означава по-бърз градски транспорт и по-чист въздух.

Нужна е грижа и благоустройство за големите квартали на София. Големите инфраструктурни проекти почти завършват, така че е редно да се обърне внимание на кварталите – малките улици в тях, тротоарите, градинките. Това е отдавна се очаква от гражданите, посочи Контрера.

Общинският съветник от ВМРО очерта като приоритет и развиването на северните райони и изграждане на две нови икономически зони на територия Кремиковци и Доброславци. Защото без икономика градът няма как да се развива, категоричен е Карлос Контрера.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ