Ицо Хазарта показа малката си дъщеричка, разтопи ни

1574287642_ico_hazarta_tursi_se

Ицо Хазарта пази личния си живот с цената на всичко, но все пак, от време на време повдига завесата за най-скъпите си хора и преживявания.

При тв гостуването си в предаването „Търси се“ този уикенд, Христо Петров, както е истинското име на рапъра ще покаже за първи път своята малка дъщеря Лора, а това, което ще направи тя пред камера, ще го накара да изтръпне от емоция.

Наследничката на рапъра ще признае в ефир какъв баща е той, а също и какво прави, когато си е у дома.

„Най-често ходим на Витоша и караме колелета. Той е много умен и забавен! Той е супер баща!“, ще сподели с вълнение малката Лора и ще добави може би нещо не много очаквано от Ицо Хазарта: „Аз също искам да се занимавам с музика, но искам да стана пианистка.“

От друга страна обаче искам да направя така, че моите деца да са умни, добри и възпитани и с техния си акъл да влизат в живота. Каквото тя реши!, е отговорът на Хазарта, който е по-откровен отвсякога.

„Изобщо не можем да сравняваме бащинството с музиката. Бащинството е едно от тези неща, които ти дава много и на много те учи. Децата, жена ми, близките – това е! Те са най-важното! Музиката си е друго!“, добавя още рап изпълнителят, който има и по-голяма дъщеря Аделина, която вече върви по свой път в живота.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ