Голяма трагедия, самоуби се най-близкия на Джино Бианкалана

Джино Бианкалана

Поредна лична драма връхлетя риалити звездата Джино Бианкалана. Единственият българин, печелил два пъти формата „Биг Брадър“, е в траур, след като загуби по нелеп начин един от най-близките приятели от детството си.

„Бяхме съученицити, като дете бяхме заедно. Самоуби се, не знам какво точно е станало. Голям шок за всички нас, близките му и семейството му. Посегна на живота си, съсипа и тези на родителите си, просто голяма трагедия, нещо много страшно…“, споделимъката си пред камерата на ПИК TV Джино.

След триумфа си като победител в риалити формата в края на 2017 г., Джино се установи в родината си. За това време и след всички сурови изпитания, през които премина, съдбата му изпрати истинската любов в лицето на д-р Кристиана Канева.

Красивата докторка му е опора не само в живота, но и в новия бизнес – заведението, което Бианкалана отвори съвсем наскоро. Много от интериорните решения, сред които старинни рамки и греди от 100-годишни къщи от Родопите, са изцяло по негова идея.

И понеже животът му изобщо не е само цветя и рози, неотдавна Джино изпита горчивина от предателството на близък приятел – чужденец, който офейкал зад граница с Мерцедеса му.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ