Брутално меле след любовен скандал в Централния софийски затвор, пандизчия е откаран в „Пирогов“

Линейка

Зверски бой между съкилийници в Централния софийски затвор прати в Пирогов пострадал в мелето. В спешната болница е докаран Йосиф Георгиев Михайлов, който е бил с травми и прорезни рани. Според разказа му той е бил нападнат от други затворници, които са го пребили, както с юмруци и ритници, така и с дръжката на парцала, с който се чисти килията.

В Пирогов са направили и два шева на ръката на Йосиф, която му е била нарязана, но не е ясно от какво. Килията е претърсена и не са намерени оръжия, предполагат, че става въпрос за стъкло.

„До боя се е стигнало заради мъжка любов, а не заради пари или дрога“, лаконично коментира причините за екшъна източник от Централния софийски затвор. Случаят е докладван на ръководството на затвора и в момента се разследва, съобщава още „Трафик нюз“.

Само преди два месеца директорът на Централния софийски затвор Десислав Трайков подаде оставка заради скандала с наркобоса Будимир Куйович. Изтърпяващият 16-годишна присъда черногорец е бил задържан на автомагистрала „Тракия“ с фалшива шофьорска книжка.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ