Смърт на близък приятел потопи Димитър Рачков в скръб, 3 000 свидетели

Димитър Рачков

Този материал ще бъде една идея по-различен от всички останали, в него ще Ви опишем едно преживяване от изминалата четвъртък вечер. В нея аз един от редакторите в сайта 7 дни България преживях изключително емоционален момент. Момент, който за дълко ще остане в съзанието ми и ще си спомням за него с усмивка.

Аз и моя приятелка по нейна покана отидохме на „Забраненото шоу на Рачков“ в град Пловдив. Поредното издание на спектакъла се проведе в Комплекс С.И.Л.А. пред над 3 000 зрители. Желаещите бяха толкова много, че представлението се забави с около 20 минути, докато се намери място за всеки желаещ и заплатил билет, за да гледа превъплъщенията на актьора.

Този път той бе в компанията на колегата си Румен Угрински и красивата диджейка Мария Панева – Мис Парти. Специалният гост на Рачков пък, бе певицата Софи Маринова, която изпълни три песни за всички в залата. Всичко хубаво, но това, за което пиша тези редове се случи в края на шоуто, когато Димитър изтри усмивката от лицето си и заговори за издъхналия преди дни Стефан Данаилов.

Атмосферата се смени, а последвалите думи разтопиха сърцата на всички. Същевременно топли, истински и разтърсващи. А на края Рачков завърши с: „Нека се смирим, замълчим и изпратим Мастъра с аплодисменти, нека всички ръкопляскания тази вечер бъдат за теб, Ламбо!“.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ