Патриотите със спешно решение след оставката на Бисер Петков

Валери Симеонов, Бойко Борисов, Красимир Каракачанов

Обединените патриоти поискаха да се събере Коалиционният съвет на управляващите заради оставката на Бисер Петков. Съветът вече е насрочен за вторник, съобщи за Дарик лидерът на НФСБ и зам.-председател на Народното събрание Валери Симеонов.

„Естествено, че съм изненадан от тази оставка. Не знаехме“, коментира той и отказа по-задълбочен коментар преди да се е провел лидерският разговор с ГЕРБ.

Симеонов уточни, че управляващата коалиция ще обсъжда и други въпроси, които чакат ред да бъдат решени.

По-рано днес министър-председателят Бойко Борисов поиска и прие оставката на министъра на труда и социалната политика Бисер Петков.

Шефът на социалната комисия в парламента д-р Хасан Адемов, също се оказа, че е изненадан от новината.

Според зам.-председателя на ПГ на ГЕРБ Красимир Велчев, натрупаното напрежение в системата е довело до това премиерът Бойко Борисов да поиска и приеме оставката на министъра на труда и социалната политика Бисер Петков. Той подчерта, че ако една партия държи на себе си и иска да бъде подкрепяна, то това е формулата и начина да съществува и да се развива.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ