Без грам уважение, нарекоха Стефан Данаилов клоун часове след смъртта му

Стефан Данаилов

Говорителката на лидера на БСП Корнелия Нинова – – Бояна Бозаджиева, написа гневен пост във Фейсбук срещу автора и собственик на сайта „Поглед инфо” Румен Петков, който в свой коментар е нарекъл починалия преди дни актьор Стефан Данаилов „клоун”.

„Дали Петков е дал и трошица на БСП, на България, от това, което е дал Стефан Данаилов – можете сами да прецените”, гневи се Бозаджиева в мрежата.

Публикуваме пълния текст на коментара й без редакторска намеса:

В понеделник бях на дело, по което сама пожелах да бъда свидетел. Делото е на Корнелия Нинова срещу сайта поглед.инфо и многобройните публикации с неверни твърдения на автора и собственик на “лявата медия” Румен Петков.

От другата страна свидетел беше Михаил Миков, който трябваше да създаде впечатление, че авторът не е изразявал собствено мнение, а видиш ли това на хора от БСП.

Съдията ме попита коя статия е засегнала най-много г-жа Нинова. Отговорих, че е тази, в която близкият й Стефан Данаилов е наречен “първият клоун”. Не, този статус съвсем не е за чувствата на Нинова. Те са си неин проблем. Този статус е за всички, които са автори в поглед.инфо, които дават интервюта и други неща на този сайт.

Няма да коментирам автора Р. Петков, който нарича един от най-обичаните артисти и политици “клоун” – подигравателно, язвително, злобно. Дали Петков е дал и трошица на БСП, на България, от това, което е дал Стефан Данаилов – можете сами да прецените.

Та към всички партийци (вътрешната опозиция), които с участието си направиха поглед.инфо “левия” сайт, искам да ги попитам няколко въпроса: къде бяхте, когато наричаха Ламбо “първи клоун”? Добре ли се чувствахте вашите снимки да седят до това заглавие? Готино ли ви беше? Готино ли ви е сега, “другари”?

Не дължите отговор на мен. Аз определено не мога да кажа, че съм била близка с Ламбо, общуването ми с него е сумарно не повече от 2 часа….а някои от вас са общували с него повече от 20 години в партията. Тъжно… Защо бе другари мълчахте? Беше ви удобно някой да изнася мръсната битка за властта в БСП на гърба на Данаилов, а днес е “леко” конфузно, нали?

Не ми дължите отговор, аз съм стаф, вие сте голямата работа. Докато седите мълчаливо с бели китки (така е по протокол) е хубаво да си отговорите сами (не се изисква по протокол, а по съвест) дали си е струвало да легитимирате обидата към този човек. И все пак си мисля, че човек се уважава и цени, докато е жив, после и цветя да носиш, и свещи да палиш….все тая.

PS: За “другарите”, които ще ми скочат и пак ще искат уволнението ми, заради това, че си позволявам да имам ЛИЧНО мнение – welcome! Ако след години ще съм като вас, по-хубаво да се махам отсега!!!


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ