Борисов няма спирка, ядоса се и „отряза“ още една глава

Бойко Борисов

Министърът на околната среда Нено Димов, шефката на регионалното ведомство Петя Аврамова и икономическият министър Емил Караниколов разкриха в началото на министерския съвет какво се случва с водната криза в Перник.

„Тя сигурно от 50-60 години не е пипана тази система?“, разгневи се премиерът Бойко Борисов.

Преди да коментира случващото се в Перник той попита регионалната министърка: „Чистите ли навсякъде?“.

От своя страна тя поясни, че цялата налична техника е по пътищата на България и чисти снега.

„Трябва да имаме ясна стратегия за безводието. Дай Боже да вали сняг постоянно. Ще го чистим, за да напълни язовирите.

Преди имахме проблеми с наводненията, а сега с безводието“, допълни Борисов.

„Когато направим грешка я понасяме по един начин. Затова освобождаваме Ирена Соколова като областен управител на Перник и назначаваме Емил Костадинов“, отсече премиерът.

„Използвам момента да кажа и че Каракачанов е на среща в НАТО в Лондон. Ние сме втори по изпълнение в Европа по БВП. В Лондон ще ни хвалят за това, което сме направили.

Нека гласуваме още 16 милиона, с които да ремонтираме двигателите на още осем самолета, докато дойдат F-овете“, каза още премиерът.

Борисов съобщи и други важни икономически новини.

„Преди дни Meждyнapoднaтa peйтингoвa aгeнция Standard & Poor’s повиши кредитния рейтинг на България, а днес са повишили кредитния рейтинг и на София. От днес столицата има най-високия рейтинг на всички столици на Балканите.

Това го подаряваме на нашите критици. Когато те постигнат тези резултати, то тогава още по-внимателно ще им слушаме критичните бележки“, каза Борисов.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ