Изненада, Анита Мейзер с нов мъж в Щатите

Анита-Мейзер-2

Животът на Анита Мейзър, която беше осъдена за убийството на съпруга си, на моменти прилича на зле продуциран филм, а завоите в сюжета се оказват повече от изненадващи.

В момента скандалната силиконова миска е в Щатите, където се установи неотдавна, но вече е и с нов мъж до себе си, с който в момента преоткрива тръпката и щастието.

И въпреки смачкания имидж, който има в родината си, на американска земя Мейзер прави всичко възможно, за да започне на чисто и в живота, и в любовта. За новата й тръпка в началото знаели единствено дъщеря й още няколко верни приятели, пише „Уикенд“.

Именно пред тях скандалната варненка споделила, че поне засега няма никакво намерение да се връща в България, където е сигурна, че ще бъде посрещната единствено от гневни и укоряващи коментари.

Не само коментарите обаче притеснявали силиконката, а най-вече близките на покойния й мъж – културистът Николай Димов, които продължават да пускат жалби срещу нея с настояване за преразглеждане на присъдата й, уверени, че тя е подвела съда и всъщност е отговорна за смъртта на Николай.

За новия мъж в живота на Мейзер се знае само, че е по-малък с няколко години от нея и поне засега угаждал на всеки неин каприз и желание.

Припомняме, че преди няколко месеца Анита Мейзер излезе от Сливенския затвор, където излежа присъда по обвинение в убийството на мъжа си Николай Димов, когото се твърди, че е удушила по невнимание със свински опашки, докато играели на интимни игри.

„Почивай в мир, любов моя, а на мен Бог да ми е на помощ. Убедена съм, че виждаш какво се случва с мен на земята. Дяволът е по петите ми“, написа неотдавна Мейзер в социалните мрежи.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ