Десислава изпадна в безкрайна депресия

десислава преслава

В бездънна и безкрайна депресия изпадна ДесиСлава, пише HotArena.

Проблемите на певицата започват преди година, след като ражда вторият си син Борис и качва солидно количество килограми. Коментарите в социалните мрежи я съсипват, феновете ѝ я наричат „дебелана”.

„След като родих Борис, имах известно време следродилна депресия, уж трябваше да отмине, но не ме пусна толкова бързо, Чак сега от един-два месеца идва периодът, в който сякаш възкръсвам”, споделя с половин уста Деси.

Има дни, в които тя от6казва да излиза навън, не се харесва как изглежда, но не намира сили да се справи с проблема.

„От известно време имам желание за някакви диети, защото доста се борих с килограмите и те ме надвиха и не винаги успявах да намеря тази воля. Напоследък намерих сили и започнах да правя някакви неща за себе си”, допълва изпълнителката.

В последно време Деси се е заела с кауза срещу домашното насилие. Тя пусна песента „1000 жени”, в която засяга именно тази тема. Самата ДесиСлава е била малтретирана от баща ѝ който биел нея и майка ѝ. След което за лош късмет попада и на съпруг насилник.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ