Лоши новини връхлетяха Петя Дикова дни преди Коледа

петя дикова

Преди седем месеца, когато роди синът си Александър, Петя Дикова беше на седмото небе от щастие и нямаше търпение да влезе в ролята на родител.

Днес ситуацията е същата по този въпрос, но не и на професионалната сцена, където събитията, уви, поне засега изглежда не се развиват по вкуса на тв водещата.

Щерката на Аня Пенчева и Сашо Диков, която беше водеща на „Култ“ по bTV, сега само гледа как заместничката й Поли Гергушева се намества все по-удобно в тази роля.

Поне засега из коридорите на медията не дават заявка, че Петя ще се върне като водеща на предаването, което бе създадено по нейна идея, нещо повече – там амбициозната Поли Гергушева прави всичко възможно, за да затвърди позиция.

Според тиражирани информации Гергушева е наложена за водеща лично от директора на новините в канала Венелин Петков, с когото, ако вярваме на мълвата в медийните среди, преди 4-5 години е имала за кратко имала интимни отношения, пише „Уикенд“.

Преди няколко дни пък стана ясно, че Петя Дикова е прекъснала отпуската си по майчинство и се е върнала отново на работа, но все още е зад кадър.

Наскоро в ефира на bTV изтече и първия резултат от труда й – минифилм за легендата Стефан Данаилов, с който телевизията почете големия актьор след неговата смърт.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ