Дъщерята на Стоянка Мутафова шокира дни след смъртта на майка си: Имам непоправим грях към нея

Стоянка Мутафова муки

Колегите от “24 часа” гостуваха в дома на Мария Грубешлиева.

“До края тя ми остана освен майка и като сестра и приятелка. Аз имам грехове към нея, защото много я ревнувах от сцената. Мислих, че сцената стои на първо място, но беше много добра майка”, каза в специално интервю дъщерята и най-близък човек на вече покойната Стоянка Мутафова – Мария Грубешлиева-Муки.

Точно преди една година кралицата на българския театър гостува в редакцията на “24 часа”. Тогава публикувахме празнично коледно интервю с нея. За съжаление, тази година коледните празници преминават със спомена за Мутафова. В навечерието на Рождество “24 часа” гостува в дома на народната любимка за интервю с дъщеря ѝ Мария.

“Когато реших да кандидатствам в НАТФИЗ, тя беше толкова против, като никога не ми е казала, че нямам талант. Каза ми: “При положение че си ми дете, злобата и завистта ще се стоварят върху теб”. Така и се случи”, разказва Грубешлиева за съветите, които е чувала от прочутата си майка.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ