Привикаха шеф Манчев на спешна среща с президента, случи се нещо неочаквано

шеф манчев

Графикът на Иван Манчев за коледните и новогодишни празници е повече от претоварен, а една от най-важните му срещи тези дни, е тази с президента Румен Радев.

Заведенията на топ кулинаря се пръскат по шевовете заради резервациите по празниците, а тези дни церберът на „Кошмари в кухнята” бе ангажиран и с благотворителна мисия.

В продължение на няколко дни шеф Манчев бе в трескава подготовка заради благотворителната кампания „Българската Коледа“, в която той има една от най-важните роли по украсяването на новогодишната елха в Президентството.

Държавният глава Румен Радев и съпругата му Десислава украсиха елхата на „Дондуков” 2 в компанията на деца, чието лечение се подпомага от „Българската Коледа”. Топ кулинарят пък бе изработил предварително сладкиши, които хлапетата трябваше само да украсят.

Така, докато президентската двойка и децата закачаха играчки на елхата, майсторът на черпака лично помогна на малчуганите в декорирането на лакомствата, а някои от бисквитите закачиха на елхата, пише „Уикенд“.

Любопитна подробност е, че само ден преди събитието шеф Манчев паркира мощния си джип в близост до Президентството, но на път към сградата се натъкна на неочаквано препятствие. Охраната на президентството не пожела да го пусне да мине през парадния вход и на Манчев му се наложи да мине през страничния, защото през главния минавал само кортежа на президента.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ