Смазващо, Каракачанов разсипа Нинова за вота на недоверие

Корнелия Нинова

Има избори през март в опозицията и трябва да си агресивен, да атакуваш, за да спечелиш вота на делегатите, това е ясно. Така коментира по Би Ти Ви поредната заигравка на Корнелия Нинова с вот на недоверие в неистовите й опити да свали правителството на Бойко Борисов, този път през водната криза в Перник.

„Проблемът е реален, но показа едно държавническо мислене. Кметът на Перник и правителството работят ръка за ръка, за да бъде решен проблемът. Кметът помоли Мая Манолова и Корнелия Нинова да не ходят в Перник и да политизират проблема“, отчете той.

„Проблемите с водата основно, те не са само в Перник, а в цялата страна, и това е старата водопреносна система. Ако тръгнеш да я подменяш цялата по едно и също време, сумата, която ще е необходима, ще е бюджетът на военното министерство за 10-12 години“, анализира ситуацията във водния сектор вицепремиерът.

„На много места язовирите се източват в по-големи количества“, алармира той.

„Като съчетаеш ремонта на язовирната стена и сушавата година и ето ти водната криза“, завърши Красимир Каракачанов темата с кризата и режима на водата в Перник.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ