Набиха Преслава в далечен Тайланд

Преслава

В началото на новата година Преслава и приятелят й Павел заминаха на екзотично пътешествие в Тайланд – мястото, където преди няколко години заченаха дъщеря си Паола.

Фолкпевицата обаче е преживяла нещо кошмарно в азиатската страна. Оказа се, че е яла здрав пердак от местен жител. Не се знае само как е отвърнал на случилото се нейният мъж, който има завидни физически дадености.

Освен с красивите морски пейзажи, Преслава ще запомни тази почивка с безпощадно изгаряне от силните слънчеви лъчи. Тя се шегува във „Фейсбук“, че е изгоряла като „немски турист“, визирайки бялата кожа на тази раса, която при излагане на слънцестава червена като рак.

След това Преслава решила да отиде на бокс и се изправила срещу местен жител. „Вчера изгорях на плажа, днес ме спукаха от бой! Иначе всичко е чудесно, купона продължава“, смее се изпълнителката на „Пиян“, с което дава да се разбере, че е загубила при борбата с азиатеца.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ