Тайната падна, ясно е как ще се казва новото шоу на мястото на Слави по „Би Ти Ви“

слави трифонов, краси радков

Името на вечерното предаване на мястото на отпадналото от ефира на bTV шоу на Слави Трифонов е повече от любопитно и със сигурност ще предизвика бурни отзиви.

Още по-бурни ще са коментарите и когато разберете кой се готви да седне на удобния стол на Дългия в новото шоу, защото отношенията му с тв водещия през годините накрая се оказаха доста противоречиви.

„Има такова шоу!“, така ще се казва вечерното предаване на мястото на отпадналото от ефира на bTV шоу на Слави Трифонов, гласи последната неофициална информация по темата.

Волно или неволно, името е с пряка препратка към новосформираната политическа партия на Трифонов „Няма такава държава“ и очевидно намига към бившето вече лице на медията, което потъна в дебрите на кабелния ефир.

Новото вечерно шоу трябва да стартира в края на януари, но до момента няма официално потвърждения за датата, името и водещия от страна на телевизията, която рекламира шоуто само с тийзващи видеа.

Няколко титуляри за стола на водещия се завъртяха в сферата на спекулациите – на актьора и продуцент Башар Рахал, на музиканта и артист Орлин Павлов, а сред тях попадна и ново лице – сценаристът и стендъп комик Николаос Цитиридис.

Репортер на колегите от „ШОУ“ обаче, научи и още едно интересно предположение – че в стола на Дългия е възможно да седне неговият бивш най-близък съратник, а след това и върл враг Росен Петров.

След раздялата си със Слави, Росен бе водещ на публицистичното предаване „Нека говорят“ по bTV, което спря заради влизането му в политиката. Тази му кариера обаче приключи скоропостижно и от миналата година Петров отново се завърна в сферата на журналистиката с историческо шоу в „България Он Ер“.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ