Изрод, убиецът на Андрея разказва с усмивка за зверствата, които е извършил (Снимка)

Заснемане

Шокиращи подробности изплуваха около убийството в Галиче, което вчера потресе България. Според източник от разследването, бруталното убийство е извършено от завършен социопат, който се подсмихвал, докато описвал „подвизите“ си, пише „Конкурент“.

Килърът Аксел О. е влязъл в къщата в ромската махала с ясното съзнание да убива. Тийнейджърът познавал добре обстановката, тъй като баба му и дядо му живеят срещу дома, в който той отнел живота на 18-годишната Андрея Асенова.

Разследването установило, че между неканения гост и жертвата, която била по-голяма от нападателя си и на години и по ръст, е имало кратка борба. Ръцете на девойката били нарязани от ножа, с който убиецът влязъл в Къщата на ужасите, твърди източник, пожелал анонимност.

При огледа дори виделите какво ли не криминалисти били шокирани от действията на Аксел. Младежът е блудствал с жертвата си, след като й прерязал гърлото, а след като тя издъхнала в агония отарашил дома й и взел всичките й пари – момичето било взело наскоро обезщетението си, които дава държавата на дете на разведени родители, отделно от това баща й бил изпратил пари от Англия, където е на гурбет.

Вчера в социалните мрежи жители на Галиче припомниха, че при управлението на Ценко Чоков не е имало толкова брутални посегателства над местни жители. По ирония на съдбата обаче къщата, в която Аксел живеел преди да бъде арестуван, била „опакована“ от предизборни материали на Чоков. Сега е останал само един плакатк – той бил закован, затова трудно можело да бъде свален, каза авторът на снимка /която публикуваме/, която доказва това.

Според хора от ромската махала Аксел е ходил на училище само в първия срок на I клас. След това близките му правили опит да бъде записан в друго школо – в Плевенско, откъдето е майка му, но и там усетили, че момчето няма влечение към уроците в учебниците.

Хората в Галиче са изтръпнали и смятат да съберат подписка, чрез която да се настоява за изселването на фамилията на убиеца далече от селото.

От прокуратурата не потвърдиха, но и не отрекоха разкритията. Държавен обвинител №1 Десислав Начков лаконично обясни, че „убийството е разкрито“, а медиите ще научат повече подробности на съвсемтен брифинг с полицията утре.

Дежурен прокурор по образуваното досъдебно производство е Асен Пашански, а Начков е бил на огледите вчера, за да даде важни методични указания на разследващите.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ