Гешев огледа мястото на зверското убийство на Андреа

Screen Shot 2020-01-13 at 9.40.00

Главният прокурор на Република България Иван Гешев е в село Галиче във връзка със започнала рано тази сутрин специализирана полицейска операция за противодействие на битовата престъпност, за проверка на лица с криминални прояви и срещу нарушения на обществения ред.

На място са и министърът на вътрешните работи Младен Маринов и главният секретар на МВР Ивайло Иванов.

Главният прокурор е разговарял с кмета на община Бяла Слатина Иво Цветков, с кмета на с. Галиче Страхил Стоянов, както и с жители на населеното място.

Иван Гешев и Младен Маринов са поели ангажименти в рамките на функционалната компетентност на всяка една от институциите, които представляват, за опазване на обществения ред в селото.

Припомняме ви, че на 11.01.2020 г. в с. Галиче бе убита по жесток начин 18-годишната Андреа.

В 11 часа днес се очаква брифинг по случая в Окръжна прокуратура – Враца. Предстои да бъде оповестена информация за разкрито тежко криминално престъпление. В брифинга ще участват министърът на вътрешните работи Младен Маринов, главният секретар на МВР главен комисар Ивайло Иванов, главният прокурор Иван Гешев, окръжният прокурор на Враца Десислав Начков.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ