Ревизоро с първи горещ коментар, след като бе предложен за министър

Емил Димитров - Ревизоро

Трябва да се запозная с обстановката, да видя екипа. Още не съм избран, а искате да ви кажа какво ще направя. Това заяви Емил Димитров – Ревизоро в първия си коментар пред медии, след като бе номиниран за екоминистър, предаде репортер на колегите от Novini.bg

По думите му не е редно всеки да подписва документи и за това после да бъде обвиняван. Затова смята, че трябва да се видят детайлите. С коментара си той показа, че не е съгласен с нагласата, че досегашният министър на екологията Нено Димов е единствен виновник за кризата в Перник. Със сериозен тон Ревизоро каза, че първата му работа е да даде всичко на децата си, за да влезе в министерството с една карта с 1000 лв. в нея, за да може, ако го задържат утре, да няма какво да му вземат. Планува дори да се разведе с жена си, с която от години не живеят заедно.

Емил Димитров многократно бе попитан защо е приел номинацията. Даде ясно да се разбере, че иска да се запази сегашното правителство.

„Ако искаме да има напрежение можем да го създаваме. Не съм за това да се създава напрежение. Очевидно трябва да се плати много скъпа цена и някой е решил, че това трябва да съм аз.
Не искам да има напрежение, искам мандатът да се свърши докрай. Не изгарям от желание, но ако работата трябва да се свърши, ще я свърша“,

Но добави – Не съм жертва!

„Две министерства в момента не смеят да подписват нищо. Аз да подписвам? ами то тогава тази вечер да отивам на друго място“, заяви Ревизоро.

И бе категоричен, че ще направи максимума за справянето с кризата, ако бъде избран за нов министър. Сподели, че лично той е роден в Перник, но и досега не е ходил на място, за да види случващото се.

„Не искам хората да страдат за вода. Имаме много важни проблеми в Перник“, коментира още Емил Димитров.

Днес правителството номинира за нов екоминистър Емил Димитров – Ревизоро, който е депутат от Обединени патриоти.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ