Корнелия сама за ЧРД

Корнелия Нинова

Без най-близките си хора рождения си ден тази година празнува Корнелния Нинова. На 16 януари лидерката на БСП навършва 51-а, но няма да бие фанфари, защото ЕГН-то й расте, а Нинова е известна със суетата си. На този ден край празничната трапеза до нея няма да седнат синът й Рафаел и майка й Маргарита.

Наследникът на социалистката живее и работи в Ню Йорк, а за последно беше у нас покрай Коледа, когато му се полага фирмена ваканция. Невъзможно е обаче да удължи престоя си чак до рождения ден на мама, както неизменно се случва, откакто замина да следва зад Океана, разкриха близки до семейството. Така в последните години няма шанса да зарадва майка си с цвете и целувка точно на важната за нея дата. Винаги обаче се обажда да й честити сред първите въпреки часовата разлика.

Баба му Маргарита също поздравява щерка си по телефона, тъй като на пенсионерката от Мизия никак не й се идва в София. А според съседи на майката на Корнелия двете не са особено близки.

Червената лидерка обикновено вдига наздравица навръх рождения си ден със съпруга си Митко. Какъв подарък ще получи от него, Корнелия не издава, но много вероятно е да става дума за бижу, тъй като аксесоарите с камъни са нейна слабост. За 50-годишнината си през 2019 г. Митко й подари красив пръстен, който тя постави на безимения си пръст точно като брачна халка, нищо че двамата са женени от 30 години.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ