Разкриха кой се стяга да е новият Слави Трифонов!

Слави Трифонов

Риалити звездата и вече популярен влогър се готви да седне удобно на стола на Слави Трифонов в новото вечерно телевизионно шоу.

Риалити звездата и влогър Любо Жечев, известен с прякора си Къртицата, след като спечели едноименното шоу преди години, е участвал в кастингите за нов водещ на вечерното шоу на мястото на Слави Трифонов по bTV, разкри самият той в скорошно тв интервю.

Като влогър Жечев стана доста популярен с разследването, което разобличи опасна хранителна добавка, широко рекламирана в мрежата от скандалния и печално известен фитнес инструктор Ричард Величков.

В ролята си на седмичен коментатор в компанията на „Мис България“ Славена Вътова той се впусна в догадки за името на титуляра заедно със Сашо Кадиев и Деси Стоянова в „Преди обед“. Новото вечерно шоу трябва да стартира съвсем скоро, в края на януари.

„Нямам никаква представа кой е, но може и да съм аз, просто са забравили да ми звъннат“, пошегува се Къртицата и побърза да попита водещият дали новият водещ не е Башар Рахал, какъвто слух се завъртя в публичното пространство, а Кадиев се изцепи, че ако е Башар, ще трябва да се излъчва със субтитри, защото нищо не му се разбира.

Славена пък, която явно единствена знаеше истинската самоличност на водещия, защото бе наясно, че е фен на футболния отбор „Милан“, призна, че години наред е носила кафето на Башар Рахал. Кадиев, който изигра главна роля в последния филм на Башар, продължи да се майтапи с него и заяви, че това е възмутително.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ