Феновете на „Левски“ влязоха при Борисов

бойко борисов
Бойко Борисов

Минути преди 10.00 часа започна срещата между премиера Бойко Борисов, спортния министър Красен Кралев и петима представители на феновете на ФК „Левски“, съобщават колегите от Novini.bg.

Журналистическият интерес към срещата е изключително голяма, тъй като основният спонсор на „Левски“ Васил Божков заяви, че клубът ще фалира, ако му бъде отнет бизнеса.

Припомняме ви, че Божков заяви това при първата си среща с феновете на „Левски“. Думите на бизнесмена предизвикаха яростта на Борисов, който напомни вчера, че е болен левскар и обясни, че нищо няма да крие, а този, който лъже, ще си понесе последствията.

Очаква се Бойко Борисов да покаже доклад на АДФИ, който „му седи на бюрото“ за задълженията на фирми, свързани с хазартния бизнес и обясни, че ще се види, че в него не е записано никъде, каквото и да е за ФК „Левски“. Премиерът категорично съобщи също така вчера, че „Левски“ ще съществува, както и го е имало и преди Васил Божков.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ