Изненада, спипаха родна чалга звезда мъртво пияна (Снимки)

Диджей Дамян

Скандални папарашки снимки се появиха на известния диджей Дамян от среднощен запой с приятели. Не става ясно кой е заснел пиянските изпълнения на Дамян, но картинката е доста грозна и отчайваща.

От плъзналите по медиите скандални фотоси се вижда, че секссимволът сред диджеите е прекалил с наздравиците. Видимо почерпеният Дамян се е пльоснал на едно от сепаретата в дискотеката и със сигурност му е трябвало помощ при прибиране.

Не става ясно дали случката се разиграва на приятелска сбирка или е след участие на Дамян. А както се вижда по програмата му напоследък, той е фрашкан с участия и кръстосва цялата страна. Вероятно многото работа е оказала влияние върху решението му да отпусне края, а преумората е помогнала на бързото въздействие на алкохола.

Намериха се и зложелатели, които пък набедиха Дамян, че след толкова години в светските среди най-накрая се е предал на порока с чашката. Както знаем, от т.нар. хайлайф трудно някой може да излезе чист, без да се забърка с алкохол, наркотици и леки жени.

Дамян от дълго време е обвързан с фолкпевицата Ваня, но явно изпълнителката на „Параноя“ е развърала юздите на мъжа си, който предпочита да скита с приятели по чалготеките, вместо да се прибере в семейното гнездо при нея.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ