Вътрешен враг „точи ножа“ за Корнелия Нинова, готов е да го забие

корнелия нинова

Вътрешен враг, по-опасен от явната опозиция, дебне в гръб Корнелия Нинова. Най-изненадващо това може да се окаже нейната дясна ръка Кирил Добрев. Той не отговори на най-важния въпрос – ще се изправи ли срещу Нинова лице в лице в лидерска битка. Нещо повече, не изрази своята безрезервна подкрепа за нея.

„За мен има далеч по-важни теми от моята евентуална кандидатура за председател на БСП. Темата с кмета на Благоевград, темата с вота на недоверие, който БСП внесе, са много по-актуални“, заяви в Благоевград на среща с партийните структури зам.-председателят на БСП Кирил Добрев.

„Пред БСП стои изключително голямо предизвикателство – да проведе редица партийни конференции, след това една смислена вътрешнопартийна кампания и не на последно място да орагнизира пряк вътрешнопартиен избор, в който да се включат десетки хиляди социалисти. Всички, които ме познават знаят, че постовете никога не са ме блазнили и темата за председател на БСП не е актуална към този момент“, написа във Фейсбук Добрев.

Мръсните игри в БСП набират страшна сила преди конгреса. Кандидатура на Кирил Добрев ще бъде издигната най-вероятно от шефа на пловдивската организация Георги Гергов.

Бизнесменът е сред върлите противници на червената лидерка Корнелия Нинова и използвал номинациите за нов председател като шанс да забие нож в гърба й. С номинацията на Добрев Гергов не само играе контра на ръководството, но и цели да разбие тандема Добрев-Нинова, твърдят запознати.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ