Огромен скандал с Иван Гешев в коридорите на Европарламента. „Вие съвсем изпаднахте в абсолютна простащина!“

Заснемане

Грозен скандал устроиха в кулоарите на еврокомисията в Брюксел журналисти. Те нападнаха главния прокурор Иван Гешев и почнаха да го обстрелват не с въпроси, а с обвинения и недоказани констатации.

Атанас Чобанов бе най-активен с въпросите.

„Как е времето в Москва, г-н Чобанов?“

С този въпрос главният прокурор на няколко пъти се обърна към Чобанов, докато той тенденциозно го питаше дали щял да разследва Пеевски, ако той бъдел посочен от американците за корумпиран.

Ще разследваме всеки, за когото има данни, че е извършил престъпление. И Цветан Василев, когото руската държава пази чрез сръбската държава, отвърна Гешев.

А после на свой ред попита Чобанов:

„Имате ли апартамент в Париж?“

Не, живея там под наем, отговори Чобанов.

После той нападна Гешев по темата с евродепутата от ГЕРБ Емил Радев. Според Чобанов Радев бил съпричастен към организирана престъпна група, която съдействала за пиратско отвличане на кораб на бургаското пристанище.

Внимавайте, г-н Чобанов, влизате в казуса за престъпно набеждаване, предупреди главният прокурор.

Тогава в разговора се включи колегата на Радев – евродепутатът Александър Йорданов, който буквално избухна от възмущение:

„Абе, може ли да говориш такива глупости бе, Чобанов? Вие съвсем изпаднахте в абсолютна простащина. Я се дръжте културно! Сърбия няма да влезе в ЕС, докато крие такива като Цветан Василев. Няма влизане! Защитете тази позиция, ако сте демократи и журналисти, а не дребни провокаторчета!“


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ