Бивш пламенен комунист от ГЕРБ: Актрисата Нинова е перфектна в ролята на убиец на БСП

спас гърневски

В левицата има разделение на групи и всеки работи срещу всеки, а лидерът Корнелия Нинова е изолирана. Това заяви в предаването „Денят започва“ по БНТ депутатът от ГЕРБ Спас Гърневски и бивш пламенен комунист.

Той е убеден, че крайното разцепление в левицата ще стане видно по време на избора за нов лидер през април.

Още преди две години заявих, че гръбнакът и амбициите на БСП да дойдат на власт ще бъдат пречупени през 2019 година, което видяхме в два последователни избора, заяви Гърневски.

Там вече са на онзи стадий, в който са се хванали гуша за гуша и най-накрая, пролетта, когато са им изборите, взаимно ще се удушат. Там има най-малко десет групи, всеки работи срещу всеки, а г-жа Нинова става все по-изолирана, все по-сама. Тя е една изключително амбициозна жена, невероятна политическа актриса. Последната ѝ роля е на оня лидер, който е ликвидирал тази партия и съм убеден, че с тази роля ще се справи блестящо, заяви Гърневски.

Депутатът коментира и снемането на доверието на президента Радев от правителството, като заяви, че това е „ритуално самоубийство“. Той самоизолира себе си от самата държавност. В Конституцията ясно е записано, че правителството организира, създава, провежда вътрешната политика на страната. Румен Радев се бори за власт, той е против това управление, коментира Спас Гърневски.

Доверието го дава българският народ чрез избори, 10 години то е на страната на ГЕРБ и ще продължи още толкова, за да бъдат завършени реформите, добави той.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ