Спецакция удари Бербатов, заловиха го с наркотици

Асен Бербатов, Димитър Бербатов

Неприятна изненада под формата на новина е получил Димитър Бербатов. Той е бил уведомен, че за пореден път неговата родна кръв, брат му Асен е бил спипан с наркотици.

Той е бил задържан снощи при полицейска акция в Благоевград. Асен е уличен в разпространение на наркотици. У него ченгетата открили дрога, приготвена за продажба, съобщава Struma.com.

Арестът му е станал по време на полицейска операция с обиски по домовете на криминалнопроявени лица. Асен Бербатов не за първи път попада в полицейска клопка.

Преди време заедно с авера си Н. Борисов бяха задържани в автомобил на Е 79 край Дупница, с близо 20 грама кокаин. Наркотикът бе скрит в дунапренено детско столче. Тогава Асен Бербатов се държа арогантно с полицаите, заплашвайки ги с брат си, известният футболист Димитър Бербатов. През 2012 година Бербатов получи условна присъда, сред споразумение с прокуратурата за продажба на кокаин.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ