Предприемчив българин прибира петцифрена сума от коронавируса

коронавирус

Предприемчиви търговци вече изкупиха всички домейни, които съдържат думата коронавирус. Сред тях са koronavirus.bg, coronаvirus.bg, coronavirus.eu, coronavirus.online, coronavirus.net, coronavirus.store, coronavirus.shop, coronavirus.org, coronavirus.site, coronavirus.info, coronavirus.tech, coronavirus.space, coronavirus.website, coronavirus.dev, coronavirus.biz и други.

Изпреварващото купуване на имената на нашумели домейни е печеливш бизнес. Запазилите ги първи след това препродават www адресите на многократно по-висока цена, която понякога достига петцифрени суми.

„Нищо не сте ми оставили от коронавирусите“, жалва се Красимир Попов във фейсбук групата „Домейни“. Членовете там си помагат и обменят информация за свободни имена на новосъздадени сайтове.

Останали са недокоснати домейните, изписани на кирилица като „цоронавирус.бг“ и „цоронавирус.ею“. Все още са свободни и coronavirus-bg.com и coronavirusbg.com.

На тези, които все пак искат да създадат сайт по темата, им остава да потърсят заместители на най-разпространената дума в последните седмици.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ