Изненада, Румен Радев под карантина заради коронавируса?

Румен Радев

Президентът Румен Радев се нуждае от спешна помощ. Преди три дни той се завърна от държавно посещение в Албания, а вчера и там бяха открити заразени с коронавирус. За да са открити вчера, значи отдавна са го пипнали и през цялото време са били контактни, а пък Радев непрекъснато беше на масови събития, включително и на прием в посолството ни в Тирана по случай 3 март.

Пък нищо, че слагачите от амбасадата ни черпиха тамошния дипломатически корпус три дни по-късно. И нищо, че самият Радев отмени приема по случай националния празник в София. Между другото, още преди здравните власти да посъветват за отмяна на празненствата на Шипка по същия повод, на които обаче президентът отиде.

Така, че най-нормалното нещо, както се слагат наши сънародници под карантина заради същата причина, така това трябва да бъде напревено и с Румен Радев. Най-малкото, за да се даде добър пример на обществото.

Заедно с половинката си Десислава Радева, за която бе съобщено, че ще го придружава по време на държавното посещение в Албания, макар никой да не я видя никъде, включително и на въпросния прием. Което е още по-опасно.

„ПИК“


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ