Изненада в чалгата, любимка на Митко Пайнера роди тайно (Снимка)

517601

Родните поп фолк диви обикновено правят обществено достояние почти всичко, което се случва в личния им живот, най-вече мъжете и децата. Но ето, че и това правило намира своето изключение.

Става дума за чаровната блондинка Милица, която е едва от звездите на музикалния гигант „Пайнер“. Тя роди съвсем наскоро, а новината изненада дори и най-близките й приятели, които разбраха радостната вест от снимка на бебето в социалните мрежи, от която се вижда само крачето му.

Новината за бременността изпълнителката успя да скрие през цялото време, както и самото раждане – дали от суеверие или заради нещо друго, получи й се доста успешно.

Всъщност за личния живот на Милица, която е родом от пазарджишкото село Оборище, не се знае почти нищо, особено пък сега, когато новината, че е родила бързо ще привлече вниманието най-вече към това кой е мъжът до нея.

Преди години певицата имаше връзка с румънския футболист от ЦСКА Флорентин Петре, но тя продължи едва няколко месеца, след което спортистът се събра с друга българка, с която създаде семейство.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ