Хората полудяха, жена със съмнения за коронавирус избяга от болницата в Пловдив

Болница пациенти

Здравните власти в Пловдив успяха да върнат в Инфекциозна клиника 55-годишната жена, която е със съмнение за каронавирус. В сряда тя напусна лечебното заведение с мотива, че е получила паник атака и трябва да се прибере вкъщи.

Тя е била в контакт по време на тържество с жената и мъжа от монтанското село Василовци, която стана първата жертва на COVID-19 у нас. Състоянието на мъжа, който е настанен в „Пирогов“, също е много тежко.

Засега не е ясно преди колко време прибралата се у дома пловдивчанка е била в контакт със семейството от Василовци. Нейните проби са изпратени в лабораторията в Стара Загора, а резултатите се очакват по-късно днес, уточнява „Марица“.

За починалата жена и съпругът се знае, че са пристигнали в София в началото на март при сина си, който пък работи на гарата в Илиянци.

Междувременно стана ясно, че са отрицателни резултатите за Cоvid-19 при другите трима пациенти, които бяха приети в Инфекциозна клиника в Пловдив заради съмнения, че са заразени. Става въпрос за 33-годишен мъж от Кадиево и две жени – на 25 и 61 години.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ