Гешев, нали ще разследваш мародерите!? Ами ей ти ги Горанов, чичо му, хазяйна му…

кирил домусчиев, владислав горанов
Министерството на здравеопазването откри дарителска сметка за подпомагане дейността на лечебните заведения в условия на извънредна ситуация, свързана с COVID-19.

Дарените средства щели да се използват за осигуряване на цялостни предпазни комплекти за работещия медицински персонал, за консумативи и апаратура, в това число и респиратори, информират от здравното ведомство.

Дарителска сметка на МЗ:

IBAN BG91BNBG96613300129302

BIC BNBGBGSD

Чудесно, ако не беше нагло! Много нагло от страна на чичото на Владислав Горанов!

Докато ние събирахме капачки, за да купуваме апарати, държавният апарат си раздаде стотици милиони лева премия за нова година. Даже онази от НАП, на която й беше трудно да си прекрати отпуската. Депутатите сега са в 45-дневна ваканция. ПЛАТЕНА. Владислав Горанов още живее в апартамента на Домусчиевия комплекс. БЕЗПЛАТНО. Пеевски получава всяка година от държавата по 50 000 лева без да работи и ни струва по още 250 000 лева, за да го пазят БЕЗПЛАТНО! Пълно е с политици, които си живеят добре БЕЗПЛАТНО!

Айде първо тези национални пиявици да дадат и тогава да искат от нас! Защото това дето го правят сега си е живо мародерство!

ПП: Абе нали Гешев щеше да разследва мародерите…


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ