В Пловдив издирват ВСИЧКИ, които са карали ски в Банско, Боровец и Пампорово последния месец

Пампорово

Във връзка с поставянето на Банско под карантина и преустановяването на работата на зимните курорти в страната, Окръжната прокуратура в Пловдив се самосезира по реда на надзора за законност и предприе действия по установяване на лица, чието местоживеене е на територията на Пловдивска област, и които са работили или посещавали Банско и курортите Боровец и Пампорово, съобщиха от пресцентъра на прокуратурата.

Предприети са действия и по установяване на всички лица от рискови държави, находящи се в хотели, къщи за гости и стаи за настаняване в областта, посетили скикурортите Пампорово, Банско и Боровец в периода от 18 февруари до момента.

Разпоредено е на РЗИ и ОД на МВР-Пловдив, след установяване на тези лица, при констатиране на медицински показатели, поставянето им под карантина, както и да бъдат предупредени писмено по реда на ЗМВР за наказателната отговорност при неспазване на карантината.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ