Майка умолява: За Бога, заради коронавируса, правете това в колата си задължително

2

Независимо от това, колко често и дълго си миете ръцете, бактериите въпреки всичко се разпространяват по всичките видове повърхности, включително и по дрехите.

По време на епидемията от коронавирус хората може да забравят за хигиената на други вещи, като предметите, които ги заобикалят.

А една жена им припомни, откъде идва опасността.

С какво стана прочут в социалните мрежи нейният пост.

Жената сподели потресаващи снимки на последствията от това, че ние забравяне да обработваме с дезинфектанти автомобилите си, докато COVID-19 продължава да се разпространява по целия свят.

Във Facebook анонимната потребителка сподели снимка на екрана с резултатите от изтриването с мокра кърпичка на волана на автомобила на своя мъж в групата „Съвети и препоръки за почистване“.

Жената е написала коментара „В случай, че не сте помислили за вашата кола“, който е съпроводен от мръсната мокра кърпичка на фона на волана на колата.

В съобщението ѝ се казва: „На фона на безумието с COVID-19 реших да почистя волана. Мих го сами преди месец. А сега вижте какво стана“.

Жената също е помолила останалите собственици на автомобили да си вземат по една мокра кърпичка, да нанесат на нея дезинфектант и да почистят волана на колата си.

„Публикувайте своите резултати под този пост. Мога да споря с вас, че ще се удивите“, добавя тя.

Как реагираха потребителите? Тази снимка, безусловно, разтърси мнозина в интернет.

„Не съм убеден, че искам да знам“, пише един.

Друг коментира: „Това е лошо, трябва колата да се чисти всяка седмица“. Трети добавя: „А какво ще кажете да си мием ръцете по-често?“.

Четвърти пък отбелязва: „Редовно го чистя, той събира много мръсотия и микроби“.

Скептик на свой ред отбелязва, че чернилката по кърпичката може да е от покритието на волана, а не мръсотия. Потребителят отбелязва: „Това, вероятно, има резон, защото мокрите кърпички разрушават покритието на кожата“.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ