Скандално! Министър Ангелкова обикаля и погребва

7 Dni Bulgaria29.03.2020
николина ангелкова 3
На практика в момента туризмът не функционира. Той е спрял. Няма авиокомпания, която да извършва полети в пълен обем. Няма как в тази ситуация туризмът да функционира, защото най-важното е здравето. Това е цел номер 1 – да се овладее пандемията от коронавируса

Това коментира по НТВ министърът на туризма Николина Ангелкова. Прави впечатление, че от няколко дни тя обикаля из студиата с еднинствената задача да обясни, че българският туризъм ще бъде погребан.

По думите ѝ, ако тази ситуация продължи повече от 2-3 месеца, ще има фалити на туроператори. „В момента е много трудно да се направят конкретни анализи. Единствено в момента работят хотелите в ограничен капацитет“, каза още „компетентно“ Ангелкова.

Според мнозина само въпрос на време е Бойко Борисов да й посочи вратата. Засега я спасява това, че цялата сила на премиера е впрегната в овладяване на последиците от коронавируса.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ