Софи Маринова този път прекали с тунинга, обезобрази се (Снимка)

Софи Маринова

Софи Маринова неведнъж е експериментирала с визията си. Виждали сме я ту с дълга, ту с доста къса коса, различен грим и екстравагантни тоалети, но това, което си причини ромската перла сега, е направо потресаващо.

Изпълнителката втрещи многобройните си фенове в социалните мрежи с начина, по който изглежда лицето й в момента. По всичко изглежда, че причината е прекален тунинг.

Етрополската легенда разпространи клипче от едно от последните си участия, като от кадрите се вижда огромното й подпухнало лице. Някои от феновете й решиха, че може би положението е такова, защото записа не е много качествен, но повечето са сигурни, че този път любимката им яко е прекалила с разкрасяването.

Лицето на Софи Маринова има неестествен вид и доста странна форма, а е възможно, освен продецури с обратен ефект, певицата да е наляла и някое друго излишно килце върху себе си.

Добре известно е, че Софка е голяма фенка на корекциите, като ляга под ножа за първи път преди 12 години. Тогава си увеличи бюста с 330 кубика.

„Имам перманентни вежди, все едно имам и червило, а то е такова нарисувано, имам и такава очна линия. Пак с упойка ми го правят и си боли. Коя жена не обича да стане от сън и да си е винаги леко нагримирана?! Като влезнем още в годините и се сбръчкаме, ще почнем и други неща да правим“, заяви преди време колоритната ромска певица.

С раждането на сина си Лоренцо, певицата се е подложи на доста тежка операция за пластика на корема, а после си сложи и порцеланови фасети на зъбите. Преди 4 години, когато точно бе в пика на любовта си с Тодор Давидов – Гринго, Маринова отново се тунингова – увеличи размера на гърдите си, но не се спря само с тях. А според запознати е Софка е дала близо 10 бона за новото си лице, пише „Уикенд“.

Вижте тази публикация в Instagram.

Когато това свърши, дано никога повече не приемаме за даденост ръкостискането с непознат, пълните рафтове по магазините, разговорите със съседите, пълната театрална зала, излизането в петък вечер, усещането за общност, редовният преглед, бързането за училище сутрин, кафето с приятел, викането на стадиона, всяко дълбоко вдишване, скучният вторник и самия живот. Когато това свърши, дано да осъзнаем, че сме се превърнали повече в хората, които бихме искали да сме, които сме призовани да бъдем, които се надяваме да сме и дано да останем така – по-добри един с друг, заради най-лошото.❤️

Публикация, споделена от Софи Маринова (@sofi_marinova_official) на



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ