Безпрецедентно, Томислав Дончев унижи президента: Смири се, гледай си работата!

Томислав Дончев

Вицепремиерът Томислав Дончев, шефът на оперативния щаб ген. Венцислав Мутафчийски и директорът на Главна дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“ главен комисар Николай Николов изнасят горещи данни за борбата с коронавируса у нас.

Да не се бърка раздаването на мартеници с обезпечаване на болниците с необходимите средства, препоръча вицепремиерът Томислав Дончев. Единствените ограничения са от фактическата липса на някои артикули. Горд съм с българския бизнес, че сме способни да произвеждаме, щом други държави разчитат насам. Армейските команди се подават от висшите към по-низшите, за да извършват прости, механични команди. Но тук няма новобранци. А и не е ясно коя команда трябва да изпълняваме – тази от 3 март, тази за сваляне на извънредното положение или какво, коментира Томислав Дончев изказванията на Румен Радев от последните дни.

Прилича ми на една команда в армията, която трябва да унижи другите: Шашкай се в различни посоки, допълни Дончев.

Единственото, което ще кажа е президентът да следва собствената си препоръка, а именно да се смирим и да си гледаме работата заяви той.

Когато двама се карат, виновен е по-умният. Раздеяй и владей е мъдро правило, но обединявай е по-добро, коментира още вицепремиерът.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ