Невидимата зараза в България роди най-добрата новина за всички нас

Бойко Борисов

Коронавирусът набира все по-голяма сила на територията на малката ни България, но нека погледнем и един мъничък светъл лъч. Лъчът, който за пореден път ни показва, че България има отлични специалисти на в медицината, полицията, а и не само. Специалисти, които са на първа линия и се грижат за своите сънародници.

Лъч, който идва от стотиците дарения за финансовите нужди, които възникват от невидимата зараза. Най-трогателни са тези на бабите и дядовците, които заделят пенсиите, които им за жизненонеобходими, но са преборили себе си и даряват за родината, така, както са я изграждали преди десетки години. На зова за помощ откликнаха и малки момченца, момиченца, всеки помага с каквото може.

Но може би най-голям светъл лъч сте Вие! Вие, които разбирате отговоростта да си седите във вкъщи и да предпазите чрез доброволна изолация своите родители, деца, приятели и всички, които обичате.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ