Шефът на СДВР за „Факултета“: Започнахме с арестите

арест

„Преди час и половина жител на квартала е помолил колегите за съдействие. Колегите на място са отишли и са установили мъж, който е с ограничителна заповед, но я е нарушил. Колегите са предприели съответните действия и са го арестували. Но хората по друг начин са разбрали случващото се. Те са възприели по собствен начин действията на служителите. На място разговаряхме с тях, обяснихме какво се случва и обстановката се успокои. Помогнаха ни и двамата зам.-кметове“, съобщи на място в кв. „Факултета“ шефът на СДВР Георги Хаджиев.

Магазинът е зареден напълно, има хранителни продукти и се грижим и за това. Диалогични сме и виждате, че не се предприемат никакви репресивни мерки. Надяват се да няма проблеми в следващите дни. Сега се случи това, заради задържания нарушител, който е установено, че е нарушил ограничителната заповед.

В момента обстановката е установена, всички носят маски и се стремим да бъдат разделени на два метра, за да не се допуска епидемиологичен взрив.

Ще бъде извършена проверка дали има организация и провокации и ще се вземат мерки и санкции. Ние проверяваме вече сигналите за това и в подходящия момент ще предприемем действия. Наясно сме с всички сигнали“, каза Георги Хаджиев по повод сигнала на зам. кмета на района за конкретно лице, което е призовавало към протест.

„Снощи също бяхме тук заради такъв сигнал, проверихме на място и всичко беше спокойно“, уточни шефът на СДВР. Той бе категоричен, че за декларирани неверни данни, ще бъдат предавани излъгалите на прокуратурата. Всички декларации, които са подадени за ходене на работа, ще бъдат проверени.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ