Яна Маринова се грижи за дъщерята на бившия си от втория му брак

Яна Маринова

Актрисата Яна Маринова прекарва доста добре социаланта изолация. Тя се е скрила в хубава къща с прекрасен двор, където прекарва слънчевите дни. 

Голяма изненада предизвика компанията й във вилата. И не, не говорим за нейните близки приятели от актьорските среди Александър Сано и Луиза Григорова. Най-накрая при нея е синът й Никола, но още по-странно е, че Яна е поела грижите за неговата сестра от друга майка.

Никола живееше при баща си, но след неговата смърт явно е решил да затопли отношенията с майка си. Той й е дошъл на гости с по-малката си сестра, която е от втория брак на баща му. Не става ясно дали и майката гостува на Яна.

Актрисата от „Диви и щастливи“ буди възхищение заради своята освободеност и този жест към момиченцето разчувства нейните последователи в социалната мрежа. А както знаем, Яна не се слави като добра домакиня, но заради дребосъците й се наложи да направи първата си баница в живота.

Тя показа снимка на децата, които упорито тренират на тревата, след като са омели цяла тава с баницата, което пък със сигурност означава, че Яна се е справила в кухнята и май ще й се наложи по-често да готви по време на карантината.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ