Патрашкова изригна за генерал Мутафчийски: Дано един ден той ви лекува!

7 Dni Bulgaria03.05.2020
Ген. Венцислав Мутафчийски, ВМА

Журналистката Кристина Патрашкова изригна по повод атаката срещу генерал Мутафчийски в социалните мрежи.

Ето какво написа панелистката на Гала:

Изумявала съм се от много неща през последните години, но не мога да повярвам, че проф. Мутафчийски, а и останалите членове на щаба, се превърнаха в повод за атаки и дори подигравки. Внушавали страх, били самовлюбени, интересували се само от камерите. Във фундаментален въпрос за обществото се превърнаха униформите на генерала – защо ги носел, защо ги сменял. Ами защото е генерал. Познавам го от години, а лекарите от Военна болница ходят с униформи, а не с пижами.

Не го ли слушахте със свити сърца в началото на епидемията? Не треперехте ли за своя и на близките си живот, което е съвсем нормално? Не осъзнавате ли, че пред вас са лекари, които алармират за здравна криза?

Дори да не вярвате в нея, проявете уважение. Вгледайте се в очите на тези хора, които искат да запазят живота ни. Самите те са дарявали толкова животи. На път съм сериозно да се разколебая в интелектуалния капацитет на нацията. А и ми писна от толкова специалисти и вирусолози.

Понеже познавам проф. Мутафчийски, ще ви кажа едно – молете се той да лекува вас или близките си, ако се наложи. И всички да му благодарим – на него и колегите му. Свършиха работа, с която малцина щяха да се справят. На всички вас желая здраве! Надявам се поне да сме разбрали, че то наистина е най-голямата ценност.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ