Разкриха итимни тайни от живота на Плевнелиев и Деси Банова! Майката на синоптичката мина на издръжка към експрезидента…

Росен Плевнелиев Деси Банова

Росен Плевнелиев и новата му булка Деси Банова избягаха от хорското любопитство към тях в Гърция, видя „Ретро“. Бременната синоптичка и бившият президент обаче не стоят изолирани в имението на милионера на един от ръкавите на полуостров Халкидики, а се забавляват с разходки в открито море.

Преди броени дни Росен и Деси били сред ВИП гостите на круизен кораб, който пътувал по морски маршрут с крайна точка Атон. На новата г-жа Плевнелиева отдавна ѝ било мечта да зърне отдалеч святото място, до което не се допускат жени, а съпругът ѝ не могъл да ѝ откаже поредната прищявка и веднага се съгласил. Семейство Плевнелиеви се появили на пристанището минути преди плавателният съд да потегли и нямали предварително резервирани места, но щом ги видяла, организаторката веднага преразгледала листа с гостите на кораба и ги качила моментално на борда. Неотлъчно до бъдещите родители и този път била майката на Деси, която ги придружавала навсякъде.

Леля Лили вече почти не ходела на работа и създавала смут сред колегите си в Регионалната инспекция по околната среда в София, където от дълги години била главен експерт. Всички се гневели колко често излизала в почивка, а след като профукала полагаемите ѝ се дни, започнала да си пуска неплатен отпуск. Това никак не я притеснявало, тъй като от месеци насам бившият президент я гледал като писано яйце и се грижел за всичките ѝ финансови нужди. Именно Лили била причината Банова да обърне внимание на политика преди повече от година.

След светско събитие, на което и тримата присъствали, тя първа забелязала, че Росен има симпатии към дъщеря ѝ, и я подтикнала да откликне на тях. В края на миналото лято пък двете били на почивка в Гърция по женски, а когато бившият държавен глава научил, че са само на няколко километра от него, веднага ги поканил на обяд в лятната си резиденция. Леля Лили останала изумена от разкоша в имението му и се нащракала за спомен до басейните и всяка палма в градината, без да предполага, че само година по-късно ще се чувства като стопанката на луксозния имот. Без нея Росен и Деси не мърдали никъде, понеже бъдещата родилка се притеснявала много от бременността и присъствието на майка ѝ я успокоявало, че не може нищо лошо да ѝ се случи.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ