Шамар за Михаела Филева, мъж ѝ отказва два пъти

Михаела Филева

Въпреки, че не страда от липса на внимание и доволно количество ухажори, поп певицата Михаела Филева получи звучен шамар и то цели два пъти от един конкретен мъж, по когото се оказа, че много си пада.

„Никога в живота си не съм се борила толкова за мъж, колкото за теб! А ти все ми отказваш!“. С тези думи Михаела Филева се обърна към Георги Шопов в „Гласът на България“. Откакто участникът е в шоуто, треньорката не спира да го преследва.

По време на кастингите на тъмно Михаела опита да привлече Георги в отбора си, но удари на камък – любимецът й отиде при Графа. В кражбите отново не й провървя. Вместо нея, художникът с музикален талант, предпочете Иван Лечев.

Въпреки че се провали в ухажването обаче, Михаела не се отказва. „Жесток си, Жоро! Ако стигнеш до концертите на живо, ще пускам SMS-и и за теб, освен за финалистите в моя отбор“, провикна се тя от сцената на „Гласът“ и предизвика вълна от изумление сред публиката.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ