Топ-адвокат гръмна: Лилана е подложена на долна инквизиция в затвора, заради Божков

7 Dni Bulgaria30.05.2020
лилана

„Това, че не арестуваха Скилър, въпреки че той не внесе гаранцията от  50 000 лева не е случайно. Това е така, тъй като от прокуратурата знаят много добре, че тази гаранция подлежи на съдебен контрол и тя щеше да падне в съда. Те реално нямат нищо нито срещу Скилър, нито срещу сестра му Лилана, нито срещу съдружникът й Мартин Димитров. Това е поръчково  дело и е гнусна долна инквизиция“, заяви в предаването „ЕвроДиков“ адвокат Николай Хаджигенов.

Хаджигенов обясни, че с подобен род поръчкови дела се разбивал живота на хората, които са набедени за виновни, защото процесите продължавали с години. ПРеди известно време той каза, че целият натиск срещу Лилана е, заради предположения, че е близка до Васил Божков.

„Остави парите, които струва. Пари се изкарват, но те на практика, ако сравним живота на тези хора с ваза, то Гешев я хваща и с всичка сила я запокитва на пода и тя се чупи на парченца. Така след някакъв период, който е поне 5-10 години, ти трябва да си събереш живота от тези парченца, да го слепиш и да го направиш обратно цял“, коментира още адвокат Хаджигенов.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ