Борисов можел да извади списък с парите на свои министри, разкри, че маха един

7 Dni Bulgaria31.05.2020
Бойко Борисов

Всеки бизнесмен може да си напише списък и да си го сложи в касата. И аз мога да кажа – за кмета на Поморие – 1000 лв., за Горанов – 2000, за Нанков – 3000. Аз не искам да коментирам, задържаният да каже какъв е този списък, каза Борисов появилият се в медиите списък, открит при ареста на братя Бобокови, в който фигурират имена на известни български бизнесмени, а срещу тях и определени суми.

„Когато правеха добър бизнес съм им откривал заводи. По опасните отбадъци са ДАНС и прокуратурата започнаха работа още преди местните избори. Всеки трябва да се сърди сам на себе си“, коментира още Борисов аферата с отпадъците и задържането на бизнесмените Бобокови.

За разследвания зам.-министър на екологията Красимир Живков, той заяви, че още в понеделник на негово място ще бъде назначен друг.

„Разпоредил съм на министър Емил Димитров в 8 ч. в понеделник да е готов с предложения за мястото му. ГЕРБ ще бъде безкомпромисна“, заяви още Борисов. Това е странно, тъй като отпреди 3 мандата Живков е лично назначение на самия Борисов под давлението на Валентин Златев, както вече писахме. Така, че сега заместник на отстранения заместник-министър трябва да предложи точно премиерът.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ