Огромно щастие! Краси Радков с първи думи след раждането на бебето: Много дълго го чакахме и сега съм на седмото небе…

Краси Радков

Няма по-голямо щастие от това да имаш бебе. Много дълго чакано и сега съм на седмото небе”, споделя Краси Радков след раждането на бебето.

Комикът и съпругата му Станислава станаха родители преди два дни, на момченце – Теодор.Бебето е с мерки 48 см и тежи 2900 кг, а за появата му на бял свят родителите са благодарни на лекарите д-р Стаменов, Арабаджиева, Генадиева, Давидова и на целия екип от болница „Надежда”.

Приятели на Радков разкриват, че бебето е ин витро и е много дълго чакано. Майката Станислава се чувства много добре и вече е изписана от болницата, пише „България днес”.

Цялата рода се събрала да посрещне новороденото, като от Америка дошъл и единствения роднина на Радков – брат му Емил. Слави Трифонов пък подарил „цяла стая” с подаръци за бебето Теодор, което е съименник на племенника му.

Краси и Стаси се женят през 2002 година, но цели 16 години нямат деца. Двамата се събират само шест месеца след първата им среща – тя е сияеща булка, а Краси е с 20 килограма по-лек отсега.

Кумове на сватбата са Христо Гърбов и жена му Иглика Трифонова. Иначе Радков признава, че е хлътнал по съпругата си още щом я видял. Той е от Враца, тя от София, но съдбата ги среща в Смолян, където се запознават на рецепцията в хотела.

Стаси е с родителите си, а актьорът сам – по служба. Той обаче успява да вземе телефона й, а три месеца по-късно двамата вече живеят под един покрив в столицата.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ