Бойко показа какво има на листа, който Слави не му даде да прочете (СНИМКА)

3

Това са основните показатели на страната след мандата на БСП, които снощи оставих в студиото на Шоуто на Слави (Slavi’s Show).

Това написа във фейсбук премиерът Бойко Борисов, който гостува на шоумена снощи. Премиерът искаше да го прочете, но Слави не му даде, защото нямаше време. Затова и Борисов изяви готовност отново да гостува.

„Цифрите, говорят сами по себе си. През 2014 г. средната работна заплата в страната е била 822 лева, а през третото тримесечие на настоящата година достига до 1106 лева. Коефициентът на безработица преди 5 години е бил 11,4,%, но непрекъснато намалява и в момента е 5,4%. През 2014 година минималната работа заплата в България е 340 лева, на този етап е 510 лева, а в новия бюджет сме заложили тя да достигне до 560 лева. Затова трябва да продължим с работата. В името на всичките ни избиратели и всички български граждани, които искат силна държава“, пише още Борисов.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ