Паргов: Оставката на Крусев е шах на пешката

калоян паргов

Оставката на зам.-кмета на Столична община Евгени Крусев е шах на пешката, за да спасим царицата. Това заяви председателят на БСП-София Калоян Паргов, цитиран от бТВ.

Крусев подаде оставка днес, след като вчера получи призовка от прокуратурата заради ремонта на ул. „Граф Игнатиев“ в София. Паргов допълни, че политическа отговорност трябва да понесе кметът Йорданка Фандъкова, а Крусев играе ролята на „буфер, който пази кмета в критична ситуация“.

„Дълбоко се съмнявам, че всяка една оставка в последните 10 години е била плод само на лично решение, включително оставката на министрите. Оставката на един заместник-кмет няма да реши проблемите, защото отговорността за назначаването на един или друг заместник-кмет, носи кметът на столицата г-жа Фандъкова“, каза още лидерът на столичните социалисти.

Калоян Паргов коментира и темата с мръсния въздух, като заяви, че от БСП имат конкретно предложение за решаване на проблема – парите от данък „стари автомобили“ да се инвестират в борбата със замърсяването.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ