Само в 7DniBulgaria.bg

Бони с разкрития за смъртта на баща си

Заснемане

Фолкпевицата Бони вече е кръгъл сирак. За голямо нещастие тя погреба и двамата си родители.

Първо си отиде майка й, което бе голям удар за чалга дивата, а наскоро се спомина и баща й. Ден преди негова смърт Бони го посетила, занесла му всичко необходимо, за да се чувства добре.

„Вярвам, че той е на едно по-хубаво място, а най-хубавото нещо е, че знаем, че вече са заедно. Един от големите грехове е да не почиташ родителите си. Така че мили приятели, познати и непознати, докато са ви живи и здрави родителите, бъдете с тях колкото може по-често и се грижете за тях, защото когато ги няма, е много трудно“, разкрива изпълнителката на „Заведи ме там“.

Певицата Бони загубила баща си точно с настъпването на 2018 г. Пвицата бързала за участие, но се отбила да му остави провизии за празника. На връщане бързала да се прибере при дъщеря си и не минала през бащината къща в Сливен. Преди да си легне след безсънната нощ получила есемес от племенница, че татко й се е отишъл.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ