Дъщерята на родна кметица избухна с тези СНИМКИ

кметица2

Дъщерята на кметицата на Козлодуй Маринела Николова избухна в социалната мрежа със снимки, на които позира с лъскав джип „АудиQ3“, пише BulNews.

19-годишната Глория Николова е все още ученичка, но това не й пречи да е горд собственик на почти новото возило, чиято стойност е около 50 000 лева. Подобна луксозна придобивка обаче могат да си позволят само хора със сериозен трудов стаж или бизнес, какъвто малката кокетка няма.

В Козлодуй упорито се коментира, че джипът е подарък за Глория от майка й Маринела Николова. Бърза проверка установи, че той е закупен от автокъщата на софийската „Таро Карс“ ЕООД, която се явява свързано лице с „Би ЕМ Лизинг – Трейд“ АД. Последната вече три пъти печели обществени поръчки на община Козлодуй за специализирани автомобили. Наскоро са били доставени 3 сметоизвозващи машини на обща стойност 297 777 лева, без ДДС, твърди още BulNews. Вероятно всичко и по тази сделка е законно, въпреки че хора от бранша коментират, че цената на техниката е силно завишена.

В крайдунавския град упорито се шушука дали има връзка между печеленето на обществени поръчки от цитираната фирма и появяването на скъпото „Ауди“ сред семейните придобивки на кметицата.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ